Welkom bij Leven in de Brouwerij!

 

 

 

levenindebrouwerij-05

 

 

Gratis snelle verzending vanaf € 70,00

 

Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden.
 
Is de waarde van uw bestelling meer dan € 70,00? Verzendkosten € 0,00.

 

Verzending per brief vanaf € 0,79!

Gisten, hoppen, poedertjes, en kruiden. Waar mogelijk passen onze verpakkingen in een envelop zodat ze voordelig met briefpost verzonden kunnen worden. Nu ook mouten in kleine verpakking per brief!

briefpost-levenindebrouwerij

Past het niet in een envelop?

Kleine pakjes van 200 gram, of dozen van 30 kilo. Voor de post maakt het niet uit. Verzendkosten voor pakketten zijn € 4,85. 

In de buurt van Ouderkerk aan de Amstel?

Kom even langs. Stuur een mailtje en uw bestelling staat voor u klaar. Ook 's avonds, of in het weekend bent u meer dan welkom.

 

Geen Druiven? Geen Nood!

 

Wijn kunt u het hele jaar door maken van allerlei ingrediënten die u gewoon bij de supermarkt haalt. Bekijk het recept van wijn van: Aardbeienjam, perzik in blik, mede, en een persoonlijke favoriet: champagne van sap van Lidl.

 

Leven in de Brouwerij!

 

 

Zelf maken van wijn, cider, worst, gerookte zalm, en het brouwen van bier lijkt misschien voorbehouden aan grote fabrieken met hoogopgeleidde mensen in witte pakken.

Het tegendeel is echter waar: U kunt betere producten maken vanuit uw eigen keuken! U hoeft tenslotte geen rekening te houden met de smaak van anderen. U hoeft geen verantwoording af te leggen aan allerlei instanties. U kunt maken wat u wilt! En dat is een vrijheid die grote fabrieken niet hebben.

U kunt met een kleine investering beginnen met bierkits, zelf cider maken, en eventueel later overstappen naar het brouwen van speciale bieren naar eigen recept.

Veel plezier met uw hobby.

Leven in de Brouwerij!

 

App